Loading...
Schoonmaker Amsterdam 2017-12-13T07:50:59+00:00

BTR Service: de schoonmaker in Amsterdam

Bent u op zoek naar een schoonmaker in Amsterdam? Dan bent u bij BTR Service aan het juiste adres. Wij maken uw kantoor weer helemaal schoon en fris in de frequentie die u wenst. Of u nu een schoonmaker zoekt om dagelijks uw kantoor schoon te maken of voor eens per week, BTR Service is de partij voor al uw schoonmaakwerk.

Betrouwbaar, loyaal en nuchter

BTR Service heeft al meer dan 25 jaar ervaring als schoonmaker in Amsterdam. We weten wat belangrijk is voor onze klanten en hebben onze strepen als betrouwbare partner ruimschoots verdiend. Onze loyaliteit, gecombineerd met een nuchtere instelling wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u altijd van ons op aan kunt en u weet waar u aan toe bent.

Schoonmaker Amsterdam

Stralend schoon met organische producten

In ons schoonmaakwerk gebruiken we voornamelijk organische producten. Met groene zeep, natuurazijn en een beetje chloor krijgen wij uw hele kantoor weer stralend schoon zonder dat er meer chemicali├źn dan nodig in het milieu terecht komen. Goed voor de levensduur van uw kantoormeubilair en voor het milieu.

Contact

Voor een schoonmaker in Amsterdam neemt u contact op met BTR Service! Uw partner voor al uw schoonmaakwerk. Schoonmaakster gezocht in Amsterdam? U vindt het bij BTR Service! Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-84717755 of stuur een mailtje naar
julie.tagaro@gmail.com. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Schoonmaker Amsterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest