Loading...
Schoonmaakster gezocht Amsterdam 2017-12-12T15:53:12+00:00

Schoonmaakster gezocht in Amsterdam

Hangt bij uw bedrijf ook een bordje met schoonmaakster gezocht in Amsterdam? Zoek dan niet verder wat BTR Service heeft de schoonmaakster die u zoekt.

Lastig om een goede en betrouwbare schoonmaker te vinden

Heeft ook al een tijd naar een schoonmaakster gezocht in Amsterdam? Een goede en betrouwbare schoonmaker is moeilijk om te vinden. Zeker als u geen zin heeft in grootschalige bedrijven waarbij u steeds een andere schoonmaker treft en waarbij u steeds opnieuw uw wensen kenbaar moet maken.

Schoonmaakster gezocht Amsterdam

BTR Service: een kleinschalig schoonmaakbedrijf met 25 jaar ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring in zakelijk schoonmaakwerk zijn wij een ervaren speler. Als kleinschalig schoonmaakbedrijf ziet u bij ons steeds hetzelfde gezicht. Doordat steeds dezelfde schoonmaker bij u komt, is het altijd duidelijk wat u kunt verwachten en is de schoonmaker altijd op de hoogte van uw wensen. Dat werkt prettig voor alle partijen. De schoonmaakster komt wanneer het u uitkomt. De tijden spreken we in overleg af, net zoals de frequentie van het schoonmaakwerk.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Schoonmaakster gezocht in Amsterdam? Zoek niet langer maar neem contact op met BTR Service, het schoonmaakbedrijf in Amsterdam West. U kunt telefonisch contact opnemen via nummer 06-84717755 of een mailtje sturen naar  julie.tagaro@gmail.com. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Laat hier uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en werkwijze.

Schoonmaakster gezocht Amsterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest