Loading...
Schoonmaakster Amsterdam 2017-11-21T08:59:09+00:00

Schoonmaakster in Amsterdam West

Bent u op zoek naar een schoonmaakster in Amsterdam West? Dan bent u bij BTR Service aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig schoonmaakbedrijf in Amsterdam. U kunt ons inschakelen voor al uw zakelijke schoonmaakwerk zoals in winkels en kantoren.

Vaste vervanging bij ziekte of vakantie

Anders dan bij grote schoonmaakbedrijven heeft u bij ons een vaste schoonmaakster in Amsterdam West. Hierdoor weet u wie u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Ook wanneer u aanvullende wensen heeft, kunt u snel schakelen. In geval van ziekte of vakantie werken wij zoveel mogelijk met vaste vervangers. Hiervan wordt u, voor zover mogelijk, tijdig op de hoogte gesteld.

Schoonmaakster Amsterdam

Een schone en gezonde werkomgeving zorgt voor betere prestaties

Een schoon kantoor is geen overbodige luxe. Een gezonde en prettige werkomgeving bevordert de prestaties van uw werknemers en daarnaast is uw kantoor ook uw visitekaartje naar uw klanten. En natuurlijk wilt u zelf ook in een schone en frisse omgeving werken. Hoe vaak de schoonmaakster in Amsterdam  West komt schoonmaken bepaalt u zelf in overleg met BTR Service. Wij berekenen hoeveel tijd we nodig hebben om uw wensen uit te voeren en op basis daarvan stellen wij een offerte voor u op. De frequentie van het schoonmaakwerk bepaalt u zelf.

Voor een schoonmaker in Amsterdam, neemt u contact op met BTR Service. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-16828298 of stuur een mailtje naar julie.tagaro@gmail.com. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Schoonmaakster Amsterdam

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest