Loading...
Schoonmaakbedrijf Amsterdam west 2017-12-12T15:50:17+00:00

Het kleinschalige schoonmaakbedrijf in Amsterdam West: BTR Service

BTR Service is een kleinschalig schoonmaakbedrijf in Amsterdam West. Wij verzorgen schoonmaakwerk voor kantoren in heel Amsterdam.

Elke keer een vertrouwd gezicht

Wij werken met een vaste schoonmaker. Dit betekent dat altijd dezelfde schoonmaker bij u komt schoonmaken. Een vertrouwd gezicht waarvan u weet wie en wat u kunt verwachten. Mocht u aanvullende wensen hebben dan hoeft u dit maar een keer kenbaar te maken. Dat werkt voor alle partijen prettig. In geval van ziekte of vakantie werken we met vaste vervangers en voor zover mogelijk, zullen we u altijd vooraf inlichten.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam west

Voornamelijk organische producten

Daarnaast onderscheiden wij ons als schoonmaakbedrijf in Amsterdam West door de producten die wij gebruiken. Zorg voor het milieu is voor ons belangrijk dus we gebruik zoveel mogelijk organische producten zoals groene zeep en natuurazijn. Omdat hygiëne ook erg belangrijk is, kunnen wij niet om het gebruik van chloor heen. Door onze keuze in schoonmaakproducten zorgen we ervoor dat zo min mogelijk chemicaliën terug komen in het milieu.

We vertellen u graag meer over onze dienstverlening

Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam West? Neem dan contact op met BTR Service. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-84717755 of door een mailtje te sturen naar julie.tagaro@gmail.com. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Vul hier uw gegevens en vraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam west

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest